Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Bekijk hier alle reviews of laat er een achter door op de knop te klikken.

Tonny Oskam
Tonny Oskam
11/03/2023
Sandra is een zeer goede stoffeerde, heeft voor mijn stoel een zeer mooie hoes gemaakt, komt haar belofte na, een top mens.
Trudy Eerkens
Trudy Eerkens
04/03/2023
Wij hebben bij Sandra stoeltje opnieuw laten bekleden, zo mooi& professioneel gedaan! Dat smaakte naar meer: dus onze “ oude” rookstoelkussens met dezelfde stof laten bekleden! Prettig geholpen, mooi atelier, prima bereikbaar! Sandra komt zelf de spullen weer bij je thuis bezorgen.
Marion Vorgers
Marion Vorgers
02/03/2023
Sandra heeft van onze gispen rookstoel het leder vervangen door stof. Dat heeft ze zeer vakkundig gedaan. Wij zijn onder de indruk. Echt prachtig. Deskundig, klantvriendelijk en een fijn contact.
Korte Brink
Korte Brink
23/01/2021
Deskundig. Vakwerk.
Hetty Huisman-van Loenen
Hetty Huisman-van Loenen
29/09/2019
Zeer goede ervaring gehad met Sandra. Snel en persoonlijk contact. Mooi en goed bereikbaar atelier. We hebben een mooie en stevige stof uitgezocht voor onze stoel. De stoel is erg mooi geworden, nette afwerking. Was ook snel klaar. Een aanrader!
Gerrit Klaas van der Vaart
Gerrit Klaas van der Vaart
20/09/2019
Vriendelijk, snel en goed geholpen bij het maken van een keuze van de stof voor het opnieuw bekleden van onze stoelkussens.. Deze waren ook nog eens sneller klaar dan verwacht.

Filters

Place your product filters here.